Spralla Fluffy Slime

(98 customer reviews)
99,00 kr.

Tror du, at slim altid er klæbrig og slimet, cirka som en snotklat? Så har du aldrig trykket vores luftige slim i hånden! Denne slim er superstrækbar, formbar og helt uimodståeligt blød – og ikke det mindste klæbrig! Vælg mellem flere forskellige farver. … læs mere her

SKU: 16246
Categorys: ,

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Fluffy Slime – Spralla
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj}

Fluffy Slime – Spralla er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Fluffy Slime – Spralla er ret populær som gave til studenten. Leg & Spil – Legetøj} er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Coolstuff har altid de fedeste gaveidéer som du ikke lige finder andre steder. Fluffy Slime – Spralla kan du bytte op til hele 90 dage efter du har bestilt den. Har du som mange andre næsten opgivet at finde den perfekte gave, så er du faktisk i mål, hvis du køber Fluffy Slime – Spralla, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Så alle lige er med: Fluffy Slime – Spralla er en super nice receptionsgave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være en af grundene til at der er nogle, der ikke vil risikere at købe gadgets som gaver. Det er dog en skrøne, og det skal ikke afholde dig fra at give gadgets i gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Fluffy Slime – Spralla havde du måske allerede gættet ligger i kategorien Leg & Spil – Legetøj} fra mærket i webshoppen Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er ret populært, blandt både unge og de lidt ældre. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Fluffy Slime – Spralla, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ikke så svært, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Fluffy Slime – Spralla som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Fluffy Slime – Spralla online

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

98 reviews for Spralla Fluffy Slime

3.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spralla Fluffy Slime”